Here you will see everything that’s going on at Digital Splash 17 in one place. Alternatively you can use the main menu “What’s On?” section to view the different activities on offer in each location including Theatres, The Waterfront, The Centre Stage, The Camera Throne, individual stands and information on Exhibitions.

Saturday | 10am until 6pm

Matt Hart | Fujifilm X Photowalk

Stages: The Waterfront.

10:30 am - 12:00 pm | Duration: 1 hour 30 minutes

Book Now

Mark Gilligan | Fujifilm Stand | FREE Landscape Talk

Stages: Stands.

10:45 am - 11:45 am | Duration: 1 hour

Book Now

Angela Nicholson | Talk & Photowalk

Stages: Mezzanine Rooms and The Waterfront.

11:00 am - 1:00 pm | Duration: 2 hours

Book Now

Terry Donnelly Sony Live Demo

Stages: All and Stands.

11:00 am - 11:30 am | Duration: 30 minutes

Book Now

Damian McGillicuddy, Olympus & Elinchrom Studio Workshop

Stages: All and Mezzanine Rooms.

11:00 am - 12:30 pm | Duration: 1 hour 30 minutes

Book Now

Elke Vogelsang | Dogsonality

Stages: Aperture Theatre.

12:00 pm - 1:00 pm | Duration: 1 hour

Book Now

David Lindo | How The Other Election Was Won

Stages: Mezzanine Rooms.

12:15 pm - 1:15 pm | Duration: 1 hour

Book Now

Terry Donnelly Sony Live Demo

Stages: All and Stands.

1:00 pm - 1:30 pm | Duration: 30 minutes

Book Now

Matt Hart | Fujifilm X Photowalk

Stages: The Waterfront.

1:15 pm - 2:45 pm | Duration: 1 hour 30 minutes

Book Now

Jeff Ascough | Story of a Coastal Town

Stages: Aperture Theatre.

1:30 pm - 2:30 pm | Duration: 1 hour

Book Now

Angela Nicholson | Photowalk

Stages: The Waterfront.

1:30 pm - 3:00 pm | Duration: 1 hour 30 minutes

Book Now

Mark Gilligan | Fujifilm Stand | FREE Landscape Talk

Stages: Stands.

1:30 pm - 2:30 pm | Duration: 1 hour

Book Now

Damian McGillicuddy, Olympus & Elinchrom Studio Workshop

Stages: All and Mezzanine Rooms.

1:30 pm - 3:00 pm | Duration: 1 hour 30 minutes

Book Now

Alyn Wallace | Landscape Astrophotography 101

Stages: Mezzanine Rooms.

2:15 pm - 3:15 pm | Duration: 1 hour

Book Now

Elke Vogelsang | Creative Dog Photography

Stages: Aperture Theatre.

3:00 pm - 4:00 pm | Duration: 1 hour

Book Now

Terry Donnelly Sony Live Demo

Stages: All and Stands.

3:00 pm - 3:30 pm | Duration: 30 minutes

Book Now

David Lindo | Tales From Concrete Jungles

Stages: Mezzanine Rooms.

3:30 pm - 4:30 pm | Duration: 1 hour

Book Now

Matt Hart | Fujifilm X Photowalk

Stages: The Waterfront.

4:00 pm - 5:30 pm | Duration: 1 hour 30 minutes

Book Now

Damian McGillicuddy, Olympus & Elinchrom Studio Workshop

Stages: All and Mezzanine Rooms.

4:00 pm - 5:30 pm | Duration: 1 hour 30 minutes

Book Now

Mark Gilligan | Fujifilm Stand | FREE Landscape Talk

Stages: Stands.

4:15 pm - 5:15 pm | Duration: 1 hour

Book Now

Sunday | 10am until 5pm

Jeff Ascough | Story of a Coastal Town

Stages: Aperture Theatre.

10:30 am - 11:30 am | Duration: 1 hour

Book Now

Matt Hart | Fujifilm X Photowalk

Stages: The Waterfront.

10:30 am - 12:00 pm | Duration: 1 hour 30 minutes

Book Now

Mark Gilligan | Fujifilm Stand | FREE Landscape Talk

Stages: Stands.

10:30 am - 11:30 am | Duration: 1 hour

Book Now

Paul Gallagher | The B&W Digital Darkroom

Stages: Focal Point Theatre.

11:00 am - 12:00 pm | Duration: 1 hour

Book Now

David Lindo | How The Other Election Was Won

Stages: Mezzanine Rooms.

11:00 am - 12:00 pm | Duration: 1 hour

Book Now

Robert Pugh Sony Live Demo

Stages: All and Stands.

11:00 am - 11:30 am | Duration: 30 minutes

Book Now

Damian McGillicuddy, Olympus & Elinchrom Studio Workshop

Stages: All and Mezzanine Rooms.

11:00 am - 12:30 pm | Duration: 1 hour 30 minutes

Book Now

John Clements Hasselblad Fashion Photowalk

Stages: All and The Waterfront.

11:00 am - 12:30 pm | Duration: 1 hour 30 minutes

Book Now

Angela Nicholson | Talk & Photowalk

Stages: Mezzanine Rooms and The Waterfront.

12:30 pm - 2:30 pm | Duration: 2 hours

Book Now

Matt Hart | Fujifilm X Photowalk

Stages: The Waterfront.

12:45 pm - 2:15 pm | Duration: 1 hour 30 minutes

Book Now

Mark Gilligan | Fujifilm Stand | FREE Landscape Talk

Stages: Stands.

1:00 pm - 2:00 pm | Duration: 1 hour

Book Now

Robert Pugh Sony Live Demo

Stages: All and Stands.

1:00 pm - 1:30 pm | Duration: 30 minutes

Book Now

David Lindo | Tales From Concrete Jungles

Stages: Mezzanine Rooms.

2:00 pm - 3:00 pm | Duration: 1 hour

Book Now

Aspire | Talk: Food Photography & Styling

Stages: Mezzanine Rooms.

2:00 pm - 3:00 pm | Duration: 1 hour

Book Now

Damian McGillicuddy, Olympus & Elinchrom Studio Workshop

Stages: All and Mezzanine Rooms.

2:00 pm - 3:30 pm | Duration: 1 hour 30 minutes

Book Now

John Clements Hasselblad Fashion Photowalk

Stages: All and The Waterfront.

2:00 pm - 3:30 pm | Duration: 1 hour 30 minutes

Book Now

Paul Sanders | Escaping the Rut

Stages: Aperture Theatre.

3:00 pm - 4:00 pm | Duration: 1 hour

Book Now

Matt Hart | Fujifilm X Photowalk

Stages: The Waterfront.

3:00 pm - 4:30 pm | Duration: 1 hour 30 minutes

Book Now

Robert Pugh Sony Live Demo

Stages: All.

3:00 pm - 3:30 pm | Duration: 30 minutes

Book Now

Mark Gilligan | Fujifilm Stand | FREE Landscape Talk

Stages: Stands.

3:15 pm - 4:15 pm | Duration: 1 hour

Book Now

Thomas Heaton | The Life I Could Be Living

Stages: Focal Point Theatre.

3:30 pm - 4:30 pm | Duration: 1 hour

Book Now

Aspire | Workshop: Food Styling & Presentation

Stages: Mezzanine Rooms.

3:30 pm - 5:00 pm | Duration: 1 hour 30 minutes

Book Now

Angela Nicholson | Photowalk

Stages: The Waterfront.

3:30 pm - 5:00 pm | Duration: 1 hour 30 minutes

Book Now