Theatres

This year Digital Splash has two dedicated theatres hosting two professional photographers as they present a range of inspiring photography seminars. All of the seminars below last 60 minutes including questions and answers. The two theatres are about 5 minutes apart and seminars are spaced to allow you time to get from one theatre to another.

Aperture Theatre

This purpose built theatre is in the heart of the Digital Splash exhibition space, so you don’t have far to travel!

Focal Point Theatre

This theatre is just a few minutes walk from the main exhibition and is fully accessible thanks to lift and escaltor access. We’ll be on hand to show you the way, and don’t worry – we’ve spaced the talks out to ensure that you can get from seminar to seminar without having to break into a sweat!

Saturday | 10am until 6pm

Elke Vogelsang | Dogsonality

Stages: Aperture Theatre.

12:00 pm - 1:00 pm | Duration: 1 hour

Book Now

Jeff Ascough | Story of a Coastal Town

Stages: Aperture Theatre.

1:30 pm - 2:30 pm | Duration: 1 hour

Book Now

Elke Vogelsang | Creative Dog Photography

Stages: Aperture Theatre.

3:00 pm - 4:00 pm | Duration: 1 hour

Book Now

Sunday | 10am until 5pm

Jeff Ascough | Story of a Coastal Town

Stages: Aperture Theatre.

10:30 am - 11:30 am | Duration: 1 hour

Book Now

Paul Gallagher | The B&W Digital Darkroom

Stages: Focal Point Theatre.

11:00 am - 12:00 pm | Duration: 1 hour

Book Now

Paul Sanders | Escaping the Rut

Stages: Aperture Theatre.

3:00 pm - 4:00 pm | Duration: 1 hour

Book Now

Thomas Heaton | The Life I Could Be Living

Stages: Focal Point Theatre.

3:30 pm - 4:30 pm | Duration: 1 hour

Book Now