The Waterfront

The Exhibition Centre Liverpool is right on the beautiful waterfront of the River Mersey and minutes away from stunning locations for photoshoots and photowalks. Fujifilm, Olympus, Tamron and Phottix are planning to use this wonderful location in a series of activities. These events are limited to maximum group sizes of 12 people and are therefore strictly limited. Don’t miss your chance to book tickets!

All of the activities below last 90 minutes, but please aim to arrive at the meeting point (specified on the booking page) at least 15 minutes in advance if you plan to borrow equipment (where applicable) and remember you may need time to get to another workshop or seminar after the activity finishes.

Saturday | 10am until 6pm

Matt Hart | Fujifilm X Photowalk

Stages: The Waterfront.

10:30 am - 12:00 pm | Duration: 1 hour 30 minutes

Book Now

Angela Nicholson | Talk & Photowalk

Stages: Mezzanine Rooms and The Waterfront.

11:00 am - 1:00 pm | Duration: 2 hours

Book Now

Matt Hart | Fujifilm X Photowalk

Stages: The Waterfront.

1:15 pm - 2:45 pm | Duration: 1 hour 30 minutes

Book Now

Angela Nicholson | Photowalk

Stages: The Waterfront.

1:30 pm - 3:00 pm | Duration: 1 hour 30 minutes

Book Now

Matt Hart | Fujifilm X Photowalk

Stages: The Waterfront.

4:00 pm - 5:30 pm | Duration: 1 hour 30 minutes

Book Now

Sunday | 10am until 5pm

Matt Hart | Fujifilm X Photowalk

Stages: The Waterfront.

10:30 am - 12:00 pm | Duration: 1 hour 30 minutes

Book Now

John Clements Hasselblad Fashion Photowalk

Stages: All and The Waterfront.

11:00 am - 12:30 pm | Duration: 1 hour 30 minutes

Book Now

Angela Nicholson | Talk & Photowalk

Stages: Mezzanine Rooms and The Waterfront.

12:30 pm - 2:30 pm | Duration: 2 hours

Book Now

Matt Hart | Fujifilm X Photowalk

Stages: The Waterfront.

12:45 pm - 2:15 pm | Duration: 1 hour 30 minutes

Book Now

John Clements Hasselblad Fashion Photowalk

Stages: All and The Waterfront.

2:00 pm - 3:30 pm | Duration: 1 hour 30 minutes

Book Now

Matt Hart | Fujifilm X Photowalk

Stages: The Waterfront.

3:00 pm - 4:30 pm | Duration: 1 hour 30 minutes

Book Now

Angela Nicholson | Photowalk

Stages: The Waterfront.

3:30 pm - 5:00 pm | Duration: 1 hour 30 minutes

Book Now